Over Ons

Hallo bezoeker!

Het doel van deze website is eenvoudig. We zetten al onze zeilen bij om onze lezers te voorzien van unieke inhoud en leuke illustraties.

We zijn geen professionele schrijvers, en ook geen academische geleerden. We hebben geen Phd in de literatuur en we zullen nooit een Gouden Griffel winnen. Dit was ook niet de bedoeling.

We schrijven vanuit ons hart en stoppen onze ziel en geest in elk artikel die we op deze site publiceren. Soms is ons schrijven misschien grappig, soms spannend of tot nadenken stemmend. Hopelijk is het voor sommigen ook nuttig en leerzaam.

Ongeacht het onderwerp of de niche, proberen we je de beste en meest volledige informatie te bieden die we kunnen vinden in online en offline bronnen.

We hopen dat je deze website interessant zult vinden en net zoveel zal genieten van het lezen van onze artikelen, als wij doen van het schrijven ervan.

Bovendien hebben we besloten om elk artikel te versieren met unieke illustraties, gemaakt door verschillende artiesten van over de hele wereld.

We willen graag iedereen die zijn eigen kunst wil toevoegen en één artikel op onze website wil versieren uitnodigen om via e-mail contact met ons op te nemen voor meer informatie over een mogelijke samenwerking.

Veel plezier op deze website!

Groeten,

Tom & Anne